Neve

NEVE serija predstavlja iskorak u pogledu tržišne dostupnosti kroz konvencionalni dizajn, bez kompromisa u pogledu kvaliteta. Proizvodi iz ove serije predstavljaju ekonomičan i dobar izbor za svaki rezidencijalni i poslovni prostor. Kroz već prepoznatljiv dizajn brenda VIMAR obezbjeđena je puna funkcionalnost, bezbjednost i pouzdanost.

Opširnije...

Eikon

Eikon predstavlja ekskluzivnu seriju koja se sastoji od Eikon tactil, Eikon Evo, Eikon crome, Eikon total look.

Eikon Tactil se razlikuje jer je namijenjen za upravljanje dodirom, obezbjeđuje jednostavno i funkcionalno korišćenje.

Opširnije...

BY-ME

By-me integriše funkcije kućne automatike, video nadzora, protivprovalnog i protivpožarnog sistema, više-zonskog upravljanja klimatizacijom i daljinskog upravljanja u jedan jedinstven sistem.

Ovaj sistem je u potpunosti kompatibilan sa Konnex i EIB sistemima. Implementacijom sistema tzv. “inteligentnih kuća” ostvaruju se značajne uštede kako električne, tako i termo energije, a smanjuje i broj provodnika.

Opširnije...

Idea

Idea predstavlja program više klase i nudi preko 200 modularnih funkcija. Uz standardne elektromehaničke funkcije (prekidači, šuko, TV/RD/SAT, telefonske i utičnice), razvijen je veliki broj novih funkcija (digitalni programski termostati, prenaponska zaštita, dimeri sa i bez prekidača, SOS tasteri, kartični bedž prekidači, detektori pokreta, dim i gas detektori, svetlosni indikatori, panik prenosne svetiljke, IC dimeri sa daljinskim upravljanjem itd.).

Opširnije...

Arké

Arke prestavlja program najnovije generacije.

Ova se nova serija ističe savremenom estetikom, modernim materijalima funkcionalnom i intuitivnim komandama.

Opširnije...

Plana

PLANA je sa svojim jednostavnim linijama savršen primjer privlačnog, idealnog i jedinstvenog italijanskog dizajna. Isklopno-uklopne sklopke i kontrolne jedinice nisu uvučene unutar maske, već su ergonomski dostupne korisnicima i jednostavne za korišćenje. PLANA predstavlja standardan program modularne opreme obogaćen drvenim i metalnim maskama.

Opširnije...