PLANA je sa svojim jednostavnim linijama savršen primjer privlačnog, idealnog i jedinstvenog italijanskog dizajna. Isklopno-uklopne sklopke i kontrolne jedinice nisu uvučene unutar maske, već su ergonomski dostupne korisnicima i jednostavne za korišćenje. PLANA predstavlja standardan program modularne opreme obogaćen drvenim i metalnim maskama.

PLANA nudi veliki izbor elektronskih i elektromehaničkih funkcija: šuko, TV/RD/SAT, telefonske i PC utičnice, termostati sa ekranom za rezidencijalni i servisni sektor, tajmer-termostati, user-friendly programabilni vremenski prekidači i alarm satovi sa pozadinskim amber osvetljenjem, detektori kretanja, gas detektori sa zvučnom i svjetlosnom signalizacijom itd. 

PLANA nudi široki izbor boja i materijala: 27 maski od tehnopolimera (12 osnovnih, 12 reflex, 3 u efektu drveta), 3 u prirodnom drvetu i 6 metalnih maski. Oprema je raspoloživa u bijeloj i srebrnoj boji. Proizvodi (iz bilo koje serije) se mogu uraditi sa trajnim i lako čitljivim, laserski ugraviranim oznakama, sa konvencionalnim i simbolima po želji kupaca.

Zahvaljujući velikom broju mogućnosti u pogledu boja i funkcija, PLANA se može uklopiti praktično u svaki prostor i okruženje, bilo da su u pitanju rezidencijalni, ili poslovni objekti. Ova serija je dostupna širokom krugu kupaca zbog izuzetno pristupačne cijene.

Katalog

.